0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Straight On Stage

Biografie Straight On Stage

Oude rock en blues in een jong jasje. Dat is wat Straight on Stage is. Een garantie op een vette avond vol met klassiekers en moderne (pop)nummers.
Deze zes jongens uit Joure hebben één gezamenlijke passie: rocken als een malle!

Zo zullen Chuck Berry en Elvis naadloos worden afgewisseld met Liquido en The Fratellis.

Rock ‘N Roll band boeken

Jong en oud zullen een topavond beleven als Straight on Stage aanwezig is.
Compleet met Blues Brothers outfit. Voor rockliefhebbers de manier om die oude klassiekers weer eens op een frisse manier te beluisteren.

Muziek uit de jaren 60, 70 tot nu

Zes jongens die Rock ’n Roll eten als ontbijt, zingen onder de douche en het ook nog wel eens samen uit instrumenten toveren, dat is Straight on Stage.

Coverband tegen scherpste prijs

Zes vrienden die de tijd van hun leven hebben als ze samen hun grootste passie in de wereld kunnen delen met een enthousiaste menigte (lees: uitzinnig publiek).

In het dagelijks leven zijn ze de meest uiteenlopende personen, in het weekend onderscheidt alleen de kleur van hun zonnebril hen van elkaar. Energie en lol met hart en ziel in Rock ’n Roll.

Meer van dit soort bands en muziek?
William Smulders Band
De Swingers
Stringcaster

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Straight On Stage boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties