0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Level Six

Biografie Level Six

Level Six is de hipste partyband van het moment en komen uit België.  In 2016/2017 pakken ze uit met hun gloednieuwe UPRISING – tour 2016.

Best from Belgium

Originele medleys en de grootste hits van de voorbije jaren… Een optreden van Level Six is van begin tot eind pure ambiance!

TOP muzikanten!

Jo Hens (Niko uit Familie) & Katerine Avgoustakis (VTM, Winnares Star Acedemy, Here Come All The Boys,…) zorgen samen met 4 professionele muzikanten voor interactie, top-entertainment, Non-stop hits en de lekkerste/dansbare riffs.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Level Six boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties