0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Fusebox

Biografie Fusebox

Vijf enthousiaste en gedreven muzikanten. Bij de shows van de mannen van Fusebox nog meer feest, gekkigheid en toffe medleys!

De stoppen slaan door bij de shows van Fusebox! De beste en meest beschamende meezingers komen voorbij, Veelal verwerkt in vette medleys.
Feest, gekkigheid en bovenal gezelligheid staan centraal.

allround coverband boeken of inhuren

Als een achtbaan gaan de mannen door alle genres heen; van Backstreet Boys tot Hazes, langs AC/DC richting Nielson, door een looping naar The Beatles. Dat alles nét even origineler en met íets meer ballen dan je gewend bent. Als jij het naar je zin hebt… hebben zij het ook.

Band boeken voor scherp tarief

Fusebox is als een achtbaan. Dansschoenen aan en take the ride. Het is snel, indrukwekkend en rockt als een malle. Fusebox verveelt nooit!

band voor feesttent en bruiloft boeken

Alle remmen los, compleet uit je dak met de rocking formatie van Fusebox. Dr bij zijn is meemaken.

Uitgebreid repertoire voor ieder feest of evenement.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fusebox boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties