0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
De William Smulders Band

Biografie William Smulders Band

William Smulders band is een top formatie rond zanger William Smulders.
Deze allround band speelt voornamelijk hits uit de jaren fifties tot eighties, van rock ’n roll tot de bekende evergreens.

fifties en sixties band

Wie William boekt krijgt altijd kwaliteit verpakt in een show vol entertainment en interactie met het publiek. Zijn performance wordt gekenmerkt door een aanstekelijk enthousiasme. William weet zich daarbij, gesteund door zijn rijke oeuvre, altijd aan te passen aan de wensen van het publiek.

band tegen scherp gage boeken

William is te boeken met zijn show in diverse hoedanigheden. Afhankelijk van uw budget en uw wensen kan dat zijn als solo-artiest, maar ook als duotrio of band, begeleid door een bassist, drummer en/of saxofonist. Speciaal is ook de samenwerking met Lieke Grey, een duo dat uitblinkt in vocale veelzijdigheid steunend op William’s virtuoze gitaarspel.

Op ieder feest of evenement een succes!

William Smulders is te vinden op festivals, feesten, cafe’s en grote podia. Maar hij speelt ook in kleinere settings en in wisselende samenstellingen.

Boekingsmogelijkheden:

William Smulders solo:
Door zijn brede, veelzijdige repertoire is hij een verrijking voor elke gelegenheid. Zo speelt hij betoverende Spaanse instrumentale stukken en toegankelijke jazz. Maar ook swingende evergreens of herkenbare liedjes uit de 50-er tot 80-er jaren. Zijn stijlvolle voorkomen maakt het geheel helemaal af.
William Smulders Solo is hier te bekijken.

William Smulders duo:
William Smulders & Lieke Grey
Vernieuwend, fris en uniek! Dat kenmerkt de optredens van William Smulders & Lieke Grey. Passie voor muziek is wat hen bindt. En dat hoor je en voel je.
William is een virtuoze gitarist, beiden hebben een professionele zangstem. Samen vormen zij een ijzersterke sound op uw evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs)feest. William Smulders & Lieke Grey bezorgen u een onvergetelijke middag of avond. Daarbij putten ze uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis morissette , van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. U kunt William Smulders & Lieke Grey boeken als duo of band.
William Smulders en Lieke Grey zijn als LiveDuo hier te bekijken.

William Smulders band:
De William Smulders Band is al 15 jaar lang de ideale band voor uw evenement of feest! U haalt een ervaren 4-koppige live formatie in huis die bruist van de energie. De band speelt een verrassend repertoire van nummers uit de jaren ’50 en ’60 tot de jaren ’90, van akoestische luisterliedjes, lichte jazz tot lekker dansbare hits.
De William Smulders Band is bekend van optredens door heel Nederland en ver daarbuiten. Zo toerde de band o.a. met Wanda Jackson, Chris Montes en Linda Gail Lewis, speelde onder meer voor 3FM bij Giel Beelen en stond meermalen op het hoofdpodium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Daarnaast zijn het juist de kleinere settings, o.m. op chique privé- en bedrijfsfeesten, waar de band volledig tot zijn recht komt. De band is echt overal voor te boeken: verjaardag, bedrijfsborrel, tuinfeest, festival, bruiloft, kroeg of feesttent. Voor een uurtje of de hele avond; ook een combinatie met een DJ is mogelijk.

Moet het dak eraf? Of wilt U het juist klein houden in een intieme setting? Boek de William Smulders Band!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De William Smulders Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie