0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
DE STROPERS

Biografie DE STROPERS

Blaaskapel de Stropers is ruim 38 jaar geleden opgericht als hofkapel van Carnavalsvereniging de Duinknijnen in het Zuid Hollandse de Zilk. Tegenwoordig treed deze kapel nog steeds op en luistert menig feestje op.

Dweilorkesten boeken of inhuren

Dit dweilorkest (blaaskapel) is multi inzetbaar en doordat het volledig akoestisch speelt heb je geen dure geluidsinstallaties nodig en is de band zeer flexibel met verplaatsen.

DE STROPERS boeken voor scherpste gage

Sportevenementen, festivals, braderieën, 4 daagse feesten en ga zo maar door.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DE STROPERS boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties