0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sesam Sensation

Biografie Sesam Sensation

helaas is Sesam gestopt. Vind hier meer toffe coverbands. 

Opgericht in 1974 en na ruim 40 jaar aan de top is Sesam Sensation met haar 6 TOP muzikanten uitgegroeid tot méér dan een begrip! Met een Award voorBeste Partyband Van Nederlandop haar naam.

Coverband boeken of inhuren

Een moderne showband die al jaren grote successen boekt en meerdere awards op zijn naam heeft staan. Ze spelen moeiteloos het hele Top 40 repertoire, van Queen tot André Hazes en van The Beatles tot Armin van Buuren. Een avond vol heerlijke luisterliedjes en dansbare klappers, waarbij het publiek gegarandeerd helemaal los gaat.

Bands voor scherpste gages

Samen met bekende producers hebben ze maanden gewerkt aan een nieuw concept! In deze wervelende show worden méér dan 200 hits uitgevoerd, verpakt in muzikaal hoogstaande “Mash-Up Medleys”.

Allround repertoire met grootste hits

In combinatie met de uitmuntende interactie en de nodige special effects, zijn dit dé ingrediënten voor dé unieke Sesam Sensation beleving en geschikt voor ieder evenement van Festival, Club, Feesttent tot Level-A Event in binnen en buitenland!

Bands en artiesten boek je simpel online

Sesam bestaat uit 6 uiterst ervaren TOP muzikanten met een fantastische zanger en zangeres. Deze 2 muzikale kanjers zou je kunnen kennen van o.a. The Voice of Holland of uit een musical van Joop van den Ende.

Sesam Sensation boeken of inhuren voor scherp gage

Dé band voor een perfect bruiloft– of tentfeest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sesam Sensation boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties