0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Sesam Sensation

Biografie Sesam Sensation

helaas is Sesam gestopt. Vind hier meer toffe coverbands. 

Opgericht in 1974 en na ruim 40 jaar aan de top is Sesam Sensation met haar 6 TOP muzikanten uitgegroeid tot méér dan een begrip! Met een Award voorBeste Partyband Van Nederlandop haar naam.

Coverband boeken of inhuren

Een moderne showband die al jaren grote successen boekt en meerdere awards op zijn naam heeft staan. Ze spelen moeiteloos het hele Top 40 repertoire, van Queen tot André Hazes en van The Beatles tot Armin van Buuren. Een avond vol heerlijke luisterliedjes en dansbare klappers, waarbij het publiek gegarandeerd helemaal los gaat.

Bands voor scherpste gages

Samen met bekende producers hebben ze maanden gewerkt aan een nieuw concept! In deze wervelende show worden méér dan 200 hits uitgevoerd, verpakt in muzikaal hoogstaande “Mash-Up Medleys”.

Allround repertoire met grootste hits

In combinatie met de uitmuntende interactie en de nodige special effects, zijn dit dé ingrediënten voor dé unieke Sesam Sensation beleving en geschikt voor ieder evenement van Festival, Club, Feesttent tot Level-A Event in binnen en buitenland!

Bands en artiesten boek je simpel online

Sesam bestaat uit 6 uiterst ervaren TOP muzikanten met een fantastische zanger en zangeres. Deze 2 muzikale kanjers zou je kunnen kennen van o.a. The Voice of Holland of uit een musical van Joop van den Ende.

Sesam Sensation boeken of inhuren voor scherp gage

Dé band voor een perfect bruiloft– of tentfeest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sesam Sensation boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie