0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
FUZE coverband

Biografie FUZE coverband

FUZE coverband is een allround band die met een divers aanbod van stijlen en genres een brede inzetbaarheid geniet. Van bruiloft tot feesttent en zakelijke events. Bestaat uit 5 personen met zangeres.

Band boeken of inhuren

De allround enthousiaste muzikanten brengen hun repertoire in vlammende medleys in een energieke live show on stage. Stilstaan is geen optie bij deze coverband.

Boek een band

De muzikanten zijn zeer ervaren en hebben een intense drive om het publiek dat voor hen staat, te entertainen en vermaken met hun grote repertoire aan de beste meezingers en feestklassiekers in ieder genre.

Fuze coverband boeken voor scherpste gage

Je moet deze topband gewoon een keer meegemaakt hebben. Bekijk de laatste promo van de band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je FUZE coverband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties