0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lynx

Biografie Lynx

Dit is de ultieme feestband! Keer op keer staat Coverband Lynx garant voor een spetterende liveshow. Inclusief fantastische lichtshow en perfect, professioneel geluid. Met heerlijke gitaarpartijen, strakke baslijnen, indrukwekkende drums en vocalen die staan als een huis.

Allround feestrepertoire

Lynx beschikt over een allround feestrepertoire, geschikt voor een heel breed publiek. Met hun enthousiasme en professionaliteit brengen deze topmuzikanten alle feesttenten, pleinen en zalen in beweging. Lynx speelt de allerbeste covers van de afgelopen decennia, maar ook de grootste hits van NU komen voorbij!

De muziekanten/feestneuzen

De band ontstond op de middelbare school, waar de bandleden de muziek op vrijwel ieder schoolfeest verzorgden. Inmiddels hebben de mannen vele honderden grote podia beklommen. Het speelplezier spat ervanaf! Zanger Nick, gitarist Jasper, drummer Johan en bassist Wouter maken van ieder optreden een fantastisch feest!

Lynx boeken tegen de scherpste prijs!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lynx boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties