0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Eclips

Biografie Eclips

Coverband Eclips is een 5 persoons coverband uit Brabant die met een repertoire voor jong oud ieder feest of evenement tot een waanzinnige happening omtovert.
Een fantastische zangeres met een waanzinnige stem en 4 top muzikanten.

coverband boeken of inhuren

Het succes van deze band is een combinatie van scherpe prijs (want we spelen voor de kick!) en enthousiasme van deze 5 geweldige muzikanten die zich 100% inzetten op ieder feest.

allround band met groot repertoire

Het repertoire is net zo veelzijdig als het inzetten op de diverse locaties en beslaat Rock, Pop, Dance(classics) en Nederlandstalige bekende (feest)nummers uit diverse genres. U roept maar!

Coverband Eclips boeken voor scherpste gage

Van bruiloft tot kermis en van feesttent tot personeelsfeest. Deze band kan een feestje maken en dóet een feestje maken. Jarenlange ervaring zorgt voor veelzijdigheid, kwaliteit en geheid een feest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Eclips boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties