0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Qnøt

Biografie Qnøt

Qnøt is een 9-koppige band, compleet met zanger, zangeres en blazerssectie, wat zorgt voor een mooie volle sound en de nodige leuke danspasjes.

Coverband boeken of inhuren

Kwaliteit en energie staan bij ons hoog in het vaandel en door onze specialiteit in medleys kun je in een mum van tijd alle toppers meezingen! Top 40, Golden Oldies, Soul, Dance, Rock, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s… Het komt allemaal voorbij in een spetterende avondvullende show.

Bands boek je simpel online

Qnøt is ontstaan uit een groep muzikale vrienden die samen de passie voor muziek wilden delen in een band en sindsdien is de band uitgegroeid tot 9 man.

Bruiloftband

Qnøt heeft in de afgelopen jaren al veel verschillende evenementen tot een muzikaal succes gebracht en bereikte in 2011 tevens de nationale finale van The Clash of the Cover Bands.

Qnøt boeken voor scherpste gage

De ultieme coverband en zeer geschikt voor een allround feestavond, bruiloft of (personeels)feest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Qnøt boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties