0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hike

Biografie HIKE

Één van de bekendste coverbands van Nederland die nog een flinke stap wil maken heeft een nieuwe spectaculare show!
De Saints ’n Sinners Tour moet nog meer nadruk gaan leggen op muzikale kwaliteit en visuele aspecten, met andere woorden het moet een nog mooiere knalshow worden!

Saints ’n Sinners Tour

HIKE heeft een poos geleden al een wisseling gehad in muzikaal talent door zanger/ multi-insturmentalist  Robin Slutter en zanger / toetsenist Joost Raben in huis te nemen.
Ze zijn meer dan een band die alles op zijn kop zet door de vijf topmuzikanten die niet anders dan pure klasse leveren.
Met de Saints ’n Sinners Tour willen ze alle ‘pareltjes uit de pophistorie’ gaan vertolken o.a. Queen, Toto, The Police en alles helemaal live, Van ballads naar wilde rocknummers!

Op ieder groot podium

Dat is het nieuwe doel van HIKE een nog groter publiek laaiend enthousiast maken met muzikale stukjes kunst terwijl ze er zelf ook van genieten.
Ook komt er een gloednieuw perfect visueel aspect bij de optredens compleet met lasers, mist, vuur en een adembenemende lichtshow.
Muzikaal talent in een eigentijds jasje van de grote feesttenten naar de popfestivals dat heeft HIKE nu voor ogen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hike boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties