0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hike

Biografie HIKE

Coverband HIKE is mede door hun single “lekker ding in de zon” een bekende allround coverband geworden. De single stond in de zomer van 2004 maar liefst 5 weken in de Mega top 100 met als hoogste notering nummer 48.

Coverband boeken of inhuren

De band heeft de laatste jaren een aantal bezettingswisselingen gehad en is van nederpop/rockband getransformeerd tot een allround coverband die feest hoog in het vaandel heeft.

Bands boeken bij Burolivemuziek.nl

Ze zijn meer dan een band die alles op zijn kop zet door de vijf topmuzikanten die niet anders dan pure klasse leveren. Met herkenbaar en meezingrepertoire gaat de band terug naar hun oude vertrouwde basis.

HIKE boeken voor scherpste gage

Naar het streven het publiek op stelten te krijgen, de dampende feesttent op de kop te zetten, de interactie, het enthousiasme, het ‘één zijn’ met het publiek!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hike boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties