0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
GoetFoud

Biografie GoetFoud

Deze band heet nu PartyRockers.  

GoetFoud is een populaire, moderne feestband bestaande uit 5 gedreven muzikanten en hun motto is niet voor niets: Dansen, Hossen En Springen Tot De Vloer Het Begeeft En Het Dak Eraf Gaat..!!

Allround feestband

De band speelt met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau en 100% live. Nederlandstalig, dance, medleys&mashups, pop&rock, meezingers en voor de liefhebbers een ware gabbermedley…het passeert allemaal de revue.

Repertoire

Het repertoire is constant in beweging en bevat de beste hitsongs van toen en de heetste hits van nu.

Waar kun je ons voor boeken

Wij maken eigenlijk overal een goed feest en je kunt ons dan ook boeken voor Feesttenten, festivals, dorpsfeesten, kermissen, carnaval, café’s, kleine & grote zalen, bedrijfsfeesten maar ook zeker voor privé feesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je GoetFoud boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties