0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Die Männer

Biografie Die Männer

Die Männer bestaat uit Paul, Otto, Patrick/Ron, Frans & Math en zij staan hun mannetje als het gaat om een gierend gezellig Oktoberfest en Tiroler party.

Oktoberfest en Schlager artiesten boeken of inhuren

Met aanstekelijke eigengereide muziekarrangementen en verrassende melodieën van de laatste hits in een verrassend jasje.  Je kunt het popmuziek met een Tiroler sausje noemen, of Tirolermuziek met een popsausje. Maar zij noemen het Oberkrainer Power Pop

Die Männer boeken voor scherpste gage

Deze 5 zeer ervaren beroepsmuzikanten hebben maar 1 doel; goede muziek maken met de heerlijke extra sausje erover. Een 5 stemmig koor met instrumenten dat swingt.

coverbands en artiesten boek je bij burolivemuziek.nl

Elk instrument heeft een doordachte bijdrage. Accordeon, Ukelele, Keytar, Akoestische & elektrische gitaren & drums. Mix dit met hun ervaring, en je hebt muzikaal vuurwerk!!!

Meedansen & meezingen gaat bij elk publiek vanzelf…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Die Männer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties