0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hüttenspaß (Die Stube Buben)

Biografie Hüttenspaß (Die Stube Buben)

Die Stube Buben delen samen de liefde voor de schlagers en maken maar wat graag muziek met mekaar. Passievol en dat zie je. Feest in de tent met schlagers en oktoberfest hits.

Oktoberfest en Schlager artiesten en bands boeken

In hun enthousiasme wordt je meegenomen in de wereld van Duitse schlagers, meezingers en instrumentale nummers. Maar ook een Engelstalig uitstapje is voor dit power schlager team geen enkel probleem.

Coverbands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

De missie is feest maken met de allerbeste (Duitse) schlagers en meezingers. En dat lukt altijd. Met hun meerstemmige zang en één van de bekendste authentieke instrument uit Oostenrijk; de Steirische harmonica.

Hüttenspaß (Die Stube Buben) boeken voor scherpste gage

De sound van de Steirische Harmonica is dan ook typerend voor de échte power schlager feest bands zoals de jongens zijn. Zeer geschikt voor de oktoberfesten, schlagerfeesten, carnavals avonden. Maar bv ook bij Herenzittingen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hüttenspaß (Die Stube Buben) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties