0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wir sind Spitze

Biografie Wir Sind Spitze

Door hun “Fingerspitzengefühl” en muzikale veelzijdigheid voelt Wir sind SPITZE! feilloos aan wat hun publiek op dat moment wil meemaken en is geen enkel optreden hetzelfde! Laat je onderdompelen in een interactieve show van humoristische acts, eigen mash up brouwsels en knotsgekke blazers en vingervlugge accordeon.

Oktoberfestband boeken of inhuren

Gooi Volksmuziek, Dance, Deutsche schlager en de laatste tophits samen in een blender en je krijgt de unieke Spitze cocktail. Zo is deze powerband uit de Zuid-Limbugse heuvels eigenlijk nog het best te omschrijven.

Boek een schlagerband

Van Heino tot Robbie Williams en van Klostertaler naar U2, dit alles overgoten met een flinke dosis humor én een dikke respectvolle knipoog naar onze oosterburen en de Alpenlanden.

Wir sind Spitze boeken voor scherpste gage

Grappige gimmicks en spetterende solo acts wisselen elkaar pijlsnel af, niets is deze mannen te gek! Van zomer- tot oktoberfest; Seppl, Moritz, Kevin, Erich und Pummi-Spitze! zetten gegarandeerd de tent finaal op z`n kop.

110% Stimmungsgarantie!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wir sind Spitze boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties