0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Briljant

Biografie Briljant

De 5-koppige feest- en partypop band BRILJANT werd in 2011 opgericht rond de razend populaire feestzanger Starkoo, die landelijke bekendheid verwierf met vele grote hits en bovendien diverse keren verkozen werd tot ‘Populairste Party Artiest’ van Nederland!

De nieuwe feestband

BRILJANT is de nieuwe feestband van Nederland waarbij je niet stil kunt blijven staan. Een aaneenschakeling van opzwepende feest- en partyhits van de allerbekendste artiesten, gebracht met een flinke dosis flair en enthousiasme! Alsof dat nog niet alles is, hoort een te gekke party-DJ er als een zesde bandlid standaard bij en zorgt voor en na het optreden en in de pauzes, dat de sfeer niet wegzakt en de tapkraan blijft lopen!

Podiumspektakel

BRILJANT staat voor een Nederlandstalig podiumspektakel in een hoge versnelling. Plankgas heet dat en bovenal onvermoeibaar, altijd spelen met een tomeloze passie! Voor als het publiek eens goed verwend moet worden! BRILJANT is geschikt voor vele soorten evenementen en feesten, van festivals en bedrijfsfeesten tot dampende discotheken en feesttenten! Aanrader!

Briljant boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Briljant boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties