0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Partyband Amici

Biografie Partyband Amici

Partyband Amici bestaat uit zangeres Sabine en muzikanten Sandro (zang/gitaar, en Marc (toetsen/zang). Een fantastisch trio die met hun uitgebreide repertoire en tomeloze energie zorgt voor een onvergetelijke muzikale beleving. Voorheen bekend als coverband Paparazzi.

trio boeken of inhuren

Partyband Amici is een combinatie van ontzettend veel ervaring, enthousiasme, van hoog muzikaal niveau en met een verrassend repertoire.
Met het grootste gemak komt de grootste klassiekers uit de top 2000, de Zero’s en de Top 40 van nu voorbij.

allround coverband

Geen feest is hetzelfde, daarom wordt elke avond a la minute het repertoire bepaald, met de bekendste nummers uit de hitlijsten uit Europa zodat je uiteenlopende nummers hoort in het Hollands, Duits, Engels, Italiaans, maar ook in het Spaans.

Boek een bruiloftband

Partyband Amici maakt graag een feestje op jouw bruiloft, verjaardag, in de discotheek, dancing, personeelsfeest, het buurthuis, clubgebouw, kermis, naast het biljard, in de feesttent, bedrijfsfeest, op het strand en natuurlijk ook op het plein.

Partyband Amici boeken voor scherpste gage

Voor hele grote feestjes, maar ook zeker voor jullie feestje, de feestcommissie hoeft dus niet verder te zoeken…
Meezingen gewenst, net als heel hard proberen op de maat  mee te stampen en uit je dak gaan…samen met ons moet dat lukken!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Partyband Amici boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties