0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
HARD2GET

Biografie Hard2Get

Fris en explosief: twee woorden die HARD2GET heel goed omschrijven. Van bedrijfsfeest tot een festival of een bruiloft, deze 5-koppige band doet alles met passie. De show barst uit elkaar van de allerlaatste hits en all time classics.

Coverbands boeken of inhuren

Er is geen tijd om naar adem te happen: de beste tracks van een genre in één medley. Voor ieder wat wils, het Hollandse lied, Hardstyle meestampers of de recentste urban hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie.

voordelig een band boeken

HARD2GET van iedere gelegenheid een feestje kan maken? Door het brede repertoire weten ze elke doelgroep te entertainen. Een carnavalsavond of een kerstgerelateerde avond, deze band kan het allemaal!

Hard2Get boeken voor scherpste gage

Ook te boeken in een akoestische setting. Met gitaar, cajon en basgitaar laten ze het publiek genieten in een kleinere setting. Toch liever een feestje in de akoestische setting? Geen probleem!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je HARD2GET boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties