0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Infinity

Biografie Infinity

LET OP: WAARSCHUWING: deze band word door ons NIET geboekt en advies is om GÉÉN rechtstreeks zaken te doen met deze band.  Item staat nog op onze site voor de vindbaarheid in Google zodat wij potentiële klanten kunnen waarschuwen en benadeelde bruidsparen ons kunnen benaderen voor informatie en wij wellicht lastminute kunnen helpen.

Band handeld in naam van dhr. Maarten C (bandleider).  De overige bandleden zijn inmiddels gestopt bij deze band en hebben niets te maken met de oplichtingspraktijken van bandleider Maarten C.

 

Allround coverband Infinity is een band die al ruim 20 jaar bestaat en op ruim 1300 bruiloften en bedrijfsfeesten heeft gespeeld dus een enorme ervaring heeft hierin.

Coverband boeken of inhuren

infinity is zowel te boeken als compacte band,bestaande uit 4 personen, tot een fantastische band van 6 personen met 2 blazers. Welke u ook boekt, Infinity krijgt de mensen op de dansvloer en houd ze daar.

Band boeken voor scherpste gage

Het repertoire van Infinity is super! Actuele hits worden afgewisseld met de beste (neder)pop, dance classics, 80’s tot 00’s, feest en disco/soul. Vaak verpakt in pakkende medleys zodat niet na elk nummer een oorverdovende stilte valt.

Bruiloft en bedrijfsfeest band

De juiste opbouw, rustig beginnend en wellicht een stijldansje wagen op de dansvloer. En later met je gasten handen omhoog en dansen en springen op nummers van Paul Elstak, Avicci, Pharrel Williams en LMFAO. Stilstaan is geen optie.

Infinity boeken of inhuren

Er is van jong tot oud wat wils in de muziek en geen feest is gelijk want de repertoire keuze word ieder feest totaal aanpast aan het soort avond en gasten. Echt op maat dus!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Infinity boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie