0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Infinity

Biografie Infinity

LET OP: WAARSCHUWING: deze band word door ons NIET geboekt en advies is om GÉÉN rechtstreeks zaken te doen met deze band.  Item staat nog op onze site voor de vindbaarheid in Google zodat wij potentiële klanten kunnen waarschuwen en benadeelde bruidsparen ons kunnen benaderen voor informatie en wij wellicht lastminute kunnen helpen.

Band handeld in naam van dhr. Maarten C (bandleider).  De overige bandleden zijn inmiddels gestopt bij deze band en hebben niets te maken met de oplichtingspraktijken van bandleider Maarten C.

 

Allround coverband Infinity is een band die al ruim 20 jaar bestaat en op ruim 1300 bruiloften en bedrijfsfeesten heeft gespeeld dus een enorme ervaring heeft hierin.

Coverband boeken of inhuren

infinity is zowel te boeken als compacte band,bestaande uit 4 personen, tot een fantastische band van 6 personen met 2 blazers. Welke u ook boekt, Infinity krijgt de mensen op de dansvloer en houd ze daar.

Band boeken voor scherpste gage

Het repertoire van Infinity is super! Actuele hits worden afgewisseld met de beste (neder)pop, dance classics, 80’s tot 00’s, feest en disco/soul. Vaak verpakt in pakkende medleys zodat niet na elk nummer een oorverdovende stilte valt.

Bruiloft en bedrijfsfeest band

De juiste opbouw, rustig beginnend en wellicht een stijldansje wagen op de dansvloer. En later met je gasten handen omhoog en dansen en springen op nummers van Paul Elstak, Avicci, Pharrel Williams en LMFAO. Stilstaan is geen optie.

Infinity boeken of inhuren

Er is van jong tot oud wat wils in de muziek en geen feest is gelijk want de repertoire keuze word ieder feest totaal aanpast aan het soort avond en gasten. Echt op maat dus!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Infinity boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties