0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
ZieZo (ziezeau)

Biografie ZieZo (ziezeau)

ZieZo (ziezeau) is een allround top 100 band met 4 super muzikanten waaronder een fantastische zangeres. De band is in 2012 ontstaan uit de samenwerking van vier ervaren, enthousiaste muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in diverse formaties.

Allround coverband boeken

De band speelt een veelzijdig repertoire uit een groot muziekgenre en iedere muzikale voorkeur komt ruim aan bod.
De band is dan ook Multi inzetbaar op iedere gelegenheid.

bruiloftband boeken of inhuren

Met een zeer gevarieerde setlijst kan de band zich aan iedere gelegenheid en feest aanpassen, van Jazzy melodieën en gevoelige ballads voor de inloop van de avond, tot stevige rock, nederpop, disco, Hollandse feestnummers, rock ’n roll en uiteraard de guilty pleasures.

Uitgebreid repertoire

De compacte setting van de band is ideaal voor alle gelegenheden en de completer performance van deze 4 persoonsformatie zal je verbazen.
Geen muziekcomputers maar alles word live gespeeld en dit zorgt voor een unieke sfeer en interactie.

ZieZo (ziezeau) boeken voor scherpste gage

ZieZo (ziezeau) zorgt voor eigen geluid en licht en weet dit makkelijk aan te passen aan de sfeer en moment; mooi op de achtergrond aan het begin van de avond of tijdens een receptie en genoeg power als de dansvloer volstroomt!

Bands en artiesten voor ieder feest

Daarnaast kan ZieZo (ziezeau) ook uitstekend puur akoestisch (en verplaatsbaar!) spelen voor een intiemere sfeer, bijvoorbeeld tijdens de ontvangst van uw gasten. En zorgt uiteraard voor passende pauzemuziek.

ZieZo (ziezeau) is de perfecte bruiloft band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je ZieZo (ziezeau) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties