0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Bogus Brothers

Biografie bogus brothers

Unieke partyband. Al jaren toerend over de hele wereld.

Blues Brothers tribute

bogus brothers boek je voordelig bij burolivemuziek.nl

The Bogus Brothers werden gevormd in 1986 oorspronkelijk als een Blues Brothers tribute en bevatte acht leden.De band is nu een vijftal en tijdens het spelen van een handvol Blues Brothers tracks hebben ze nu een uitgebreid repertoire van covers die verschillende stijlen te omarmen en benadrukken de partij aspect van hun energieke show.

twee-delige blazerssectie

The Bogus Brothers zijn een vijftal outfit met de gebruikelijke line-up van de meeste bands, drums, basgitaar, gitaar, keyboards en zang leiden. Ongewoon deze vijfkoppige band bevat ook een twee-delige blazerssectie en is nog steeds een vijfkoppige! De kunst om hiervan is dat de toetsenist verdubbelt op trompet en de gitarist verdubbelt op trombone en met een aantal slimme arrangeren en de productie van deze band hebben een groot geluid.

Doet formaat MATTER? ANTWOORD … NEE!

uitgebreide repertoire van covers

Het zou kunnen zijn de “Avante Festival” in Portugal om meer dan 100.000 mensen of NOEA conferentie tot 50 personen, The Hafengerburstag Festival in Hamburg, De Murphys Irish Open golftoernooi bij Foto Island in Cork, Guildford University zomer bal, The Burlington en Jurys Hotel xmas partijen in Dublin, The Rockhouse in Salzburg, de lancering van de nieuwe Mini van BMW, de 21ste verjaardag van Ronan Keating, de bruiloft van Caroline Corr in Mallorca, de Arctische Border festival in Rusland en Noorwegen, The Horseshoe op Queen St, Toronto, Canada, de Hannankaum Downhill ski-toernooi in Kitzbühel, Oostenrijk, de Rugby Final op Twickenham of Richard Branson Virgin partijen.

Beslis voor jezelf, want met dit soort ervaring en dit type profiel dat u weet dat de Bogus Brothers gaan naar de juiste keuze voor uw evenement.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bogus Brothers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie