0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bogus Brothers

Biografie bogus brothers

Unieke partyband. Al jaren toerend over de hele wereld.

Blues Brothers tribute

bogus brothers boek je voordelig bij burolivemuziek.nl

The Bogus Brothers werden gevormd in 1986 oorspronkelijk als een Blues Brothers tribute en bevatte acht leden.De band is nu een vijftal en tijdens het spelen van een handvol Blues Brothers tracks hebben ze nu een uitgebreid repertoire van covers die verschillende stijlen te omarmen en benadrukken de partij aspect van hun energieke show.

twee-delige blazerssectie

The Bogus Brothers zijn een vijftal outfit met de gebruikelijke line-up van de meeste bands, drums, basgitaar, gitaar, keyboards en zang leiden. Ongewoon deze vijfkoppige band bevat ook een twee-delige blazerssectie en is nog steeds een vijfkoppige! De kunst om hiervan is dat de toetsenist verdubbelt op trompet en de gitarist verdubbelt op trombone en met een aantal slimme arrangeren en de productie van deze band hebben een groot geluid.

Doet formaat MATTER? ANTWOORD … NEE!

uitgebreide repertoire van covers

Het zou kunnen zijn de “Avante Festival” in Portugal om meer dan 100.000 mensen of NOEA conferentie tot 50 personen, The Hafengerburstag Festival in Hamburg, De Murphys Irish Open golftoernooi bij Foto Island in Cork, Guildford University zomer bal, The Burlington en Jurys Hotel xmas partijen in Dublin, The Rockhouse in Salzburg, de lancering van de nieuwe Mini van BMW, de 21ste verjaardag van Ronan Keating, de bruiloft van Caroline Corr in Mallorca, de Arctische Border festival in Rusland en Noorwegen, The Horseshoe op Queen St, Toronto, Canada, de Hannankaum Downhill ski-toernooi in Kitzbühel, Oostenrijk, de Rugby Final op Twickenham of Richard Branson Virgin partijen.

Beslis voor jezelf, want met dit soort ervaring en dit type profiel dat u weet dat de Bogus Brothers gaan naar de juiste keuze voor uw evenement.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bogus Brothers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties