0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Black Tie Monkey Squad

Biografie Black Tie Monkey Squad

Jarenlange podium ervaring, high-level energy, onverwoestbare drive en de passie om het woord ‘coverband’ een compleet andere betekenis te geven.

Allround coverband boeken

De allernieuwste hits, Pop, R&B, Dance afgewisseld met o.a. Rock en 90s komen niet eerder voorbij dan dat BTMS haar eigen sound er op los heeft gelaten.

top show met allround repertoire

Black Tie Monkey Squad bestaat uit Rudy, Femke, Joshua, Martin en Tommy  en komen voort uit de bekende band BEAT IT waarin ze recentelijk nog deel van uitmaakten.

Ervaren muzikanten

Deze ras entertainers spelen al jaren in het hoogste segment van het coverband circuit en hebben ervaring tot ver over de landsgrenzen met hun optredens.
Daarnaast spelen ze regelmatig met bekende artiesten.

coverband boeken tegen scherpste prijs

Black Tie Monkey Squad werkt samen met Musical Director Robin Wesley die verantwoordelijk is voor de sound, muzikale creativiteit en liveshow, waardoor deze band beschikt over een eigen internationale BTMS-sound.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Black Tie Monkey Squad boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties