0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lil Kleine

Biografie Lil Kleine

Rebelser kan bijna niet. Lil Kleine is op dit moment dé talk of the town en meest populaire rapper van Nederland.
Natuurlijk bekend van de track van 2015 ‘Drank en Drugs‘  welke hij samen met Ronnie Flex maakte en enorm populair was en nog steeds is, met name onder de tieners.

Bekende rapper boeken of inhuren

Binnen vier weken wist de track met de opmerkelijke videoclip meer dan 4 miljoen views op Youtube bereiken. Ook in het buitenland bleef het nummer niet onopgemerkt. Onder andere in België, Duitsland, Denemarken en op de Nederlandse Antillen scoorde ‘Drank en Drugs’ hoog.

bekend van hit Drank en Drugs

Het  nummer ‘Drank en Drugs’ staat op het album New Wave dat in 2015 de popprijs en een gouden award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren won.

Het talent van Lil Kleine word al vroeg opgemerkt door Lange Frans die hem zowel zakelijk als creatief begeleid en adviseert. Frans neemt hem onder z’n hoede en dat succes is niet van de lucht.

Lil Kleine boeken voor scherp tarief

Naast rapper speelt Lil Kleine ook (bij)rolletjes in speelfilms en series waaronder ‘van God Los’, ‘van Speijk’ en de speelfilm ‘de groeten van Mike’.

Naast rapper ook acteur

De carrière van Lil Kleine komt in een stroomversnelling dankzij de deelname aan een aflevering van het televisieprogramma “Ali B op volle toeren”. Rapper Ali B koppelt hem aan zanger Danny de Munk.

Samen met producer Eric van Tijn nemen zij een nieuwe versie op van ‘Tuig van de Richel’ en behaalt vervolgens de eerste plaats van de Nederlandse iTunes.

Ali B op volle toeren

Lil Kleine maakt gretig gebruik van de mogelijkheden die hiphop biedt: stoer maar legt ook zijn hart op tafel en schroomt niet om zijn gevoelens te tonen. Kenmerkend voor het werk van de rapper is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn soms nogal directe teksten.
Andere rappers zijn o.a.
Dio
Jeugd van Tegenwoordig
Gers Pardoel
Broederliefde

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lil Kleine boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties