0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Esther van Heeswijk

Biografie Esther van Heeswijk

Zangeres Esther van Heeswijk is een allround en multi inzetbare zangeres. Zij is dé perfecte zangeres voor uw ceremonie (huwelijk en uitvaart), maar zeker ook voor een avondvullend feestje bouwen in een feestcafé. Esther kan het!

Zangers of zangeressen boeken of inhuren

Esther is jarenlang de vaste zangeres geweest van top orkest You & Me en in die hoedanigheid op de meest uiteenlopende feestjes geweest en zodoende in zij de veelzijdige zangeres geworden die zij nu is.

Zangeres Esther van Heeswijk boeken

Esther zingt van easy listening tot gezellige dansklassiekers en feestnummers van nu. Maar ook zeker een heerlijke stampklassieker van DJ Paul Elstak. Als het maar feest word.

Simpel online een zangeres boeken

Esther is multi inzetbaar en kan veel diverse stijlen zingen. Tezamen met haar prachtige voorkomen is zij een aanwinst op ieder event.

Andere mogelijkheden zijn bv
Ruby van Urk
EssieSound
Colinda
Judith

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Esther van Heeswijk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties