0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Judith

Biografie Judith

Judith Cornelissen is een zangeres uit Wychen en wint in december 2008 Sterren.nl Academy en wint daarmee een platencontract. Sindsdien heeft zij meerdere singles uitgebracht en treedt ze regelmatig op.

Winnares Sterren.NL academy

Judith’s muzikale carrière komt natuurlijk pas echt op gang door het programma Sterren.nl Academy. Tijdens deze talentenjacht wordt Judith begeleid door verschillende artiesten en professionals.

Judith begon op 16-jarige leeftijd al begon met zang- en pianolessen.

Idols deelname

In 2007 doet Judith auditie voor de vierde editie van Idols. Met het nummer ‘Our deeper love’ van Aretha Franklin dringt ze door naar de theaterrondes. De jury is erg enthousiast over haar. Ze behoort tot de laatste 30 overgebleven kandidaten, maar uiteindelijk valt ze in de laatste ronde voor de liveshows af.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Judith boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties