0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Colinda

Biografie Colinda

In 1987 krijgt de Brabantse Zangeres Colinda landelijke bekendheid met de hit “Kom dans met mij “. Na haar succesvolle solocarrière en haar nummer 1-hit “Let me in” (waarmee ze met regelmaat te gast was in TV-programma’s als “Op Volle Toeren”) was ze in 1993 de vervangster van Marianne Weber in “Het Holland Duo”.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Na de samenwerking met Pierre Kartner (1999), dat resulteerde in de single “Mannen, mannen, mannen” en de jaren als zangeres in een duo is ze vanaf 2010 weer volop met haar solocarrière bezig.

Bands en artiesten boek je simpel online

Ruim 30 jaar ervaring, meer dan 40 singles en albums en ziet haar toekomst muzikaal tegemoet!

Colinda boeken voor scherpste gage

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Colinda boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties