0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hollywood Glam

Biografie Hollywood Glam

Hollywood Glam is een nieuw duo bestaande uit de fantastische zangeressen Sandy Kandau and Beate van Baal. 2 Multi talenten die samenkomen in één fantastisch muzikale act.

Zangeressen boeken of inhuren

In deze Hollywood show zingen zij originele liedjes in een pop / jazz / swing stijl gecombineerd met magie! En dat is aan deze 2 fabuleuze zangeressen wel toevertrouwd.

Hollywood Glam boeken

Sandy is bekend geworden als VJ bij TMF en later als achtergrond zangeres (Frogettes) van Rene Froger en Candy Dulfer. Beate woont in Duitsland en is bekend van vele exclusieve internationale shows.

Artiesten boek je simpel bij Burolivemuziek.nl

Een betoverende show die je gezien moet hebben.

Photo by; Otto v.d Toorn

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hollywood Glam boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties