0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
B-Normal

Biografie B-Normal

Het duo B-Normal bestaat uit Petra en Roy en dit allround feest duo timmert al geruim wat jaartjes aan de weg waarbij ze eerst in diverse bandjes hebben gezeten alvorens ze als duo op pad gingen.

Allround feest duo

Met hun allround repertoire van o.a. Nederlandstalige hits, de zo bekende klassiekers uit de jaren ’60 tot ’00, dansmuziek, rock- en popmedleys en nog veel meer, krijgen ze ieder publiek op de dansvloer.

Duo boeken voor scherpste gage

Door de muzikaliteit, repertoire en mooie representatieve lichtshow en geluid tot 450 personen is dit fantastische duo zeer geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Succes verzekerd!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je B-Normal boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties