0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Nathalie Makoma

Biografie Nathalie Makoma

Nathalie is een podiumdier eerste klas. In Nederland kennen we haar van haar spetterende optredens tijdens oa. Idols 4 (Finaliste), AVRO Dancing with the Stars en haar gastoptredens bij De Toppers in Concert reeks.

Bekende zangeres boeken of inhuren

Daarnaast staat Nathalie wekelijks op het podium in zowel binnen- als buitenland.
Haar zinderende buhne shows zijn inmiddels uitgegroeid tot een ware ‘must have’ op ieder (bedrijfs)feest en evenement.

Een podiumbeest in hart en nieren die met haar ongekende stemgeluid en aanstekelijke energie met recht de ‘Diva of Soul & Disco’ mag worden genoemd….

Bekend van Idols

Bekend van Idols wist Nathalie wekelijks de kijkers te boeien.
Van ‘Proud Mary’ van Ike en Tina Turner tot ‘Stayin’ Alive’ van The Bee Gees: bij elk nummer gaat het dak eraf. Jerney Kaagman noemde haar een ‘buhnebeest’, terwijl Gordon haar vergelijkt met Jocelyn Brown, Tina Turner en Beyoncé (Nathalies grote voorbeeld).

Uiteindelijk wordt Nathalie in een zinderende finale tweede. Niettemin sleept ze een contract bij Sony BMG in de wacht. Direct na Idols volgt er een heftige tour.
In vier maanden tijd levert ze meer dan 150 vurige shows af. Nathalie levert op dit moment ook haar eerste single af, ‘I Won’t Forget’.

Energieke optredens vol power!

Maar ook in Nederland is Nathalie uitgegroeid tot een vaste waarde in de muziekindustrie. Haar talloze TV optredens en inmiddels duizenden live shows in het land hebben ervoor gezorgd dat Nathalie tot één van de meest geboekte zangeressen van ons land behoort.

Nathalie Makoma boek je voor scherpste gage

Haar optredens zijn energiek en vol power waarbij hits als Stayin’Alive, Proud Mary, Mesmerized en Waka Waka letterlijk en figuurlijk van het podium knallen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nathalie Makoma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie