0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nathalie Makoma

Biografie Nathalie Makoma

Nathalie is een podiumdier eerste klas. In Nederland kennen we haar van haar spetterende optredens tijdens oa. Idols 4 (Finaliste), AVRO Dancing with the Stars en haar gastoptredens bij De Toppers in Concert reeks.

Bekende zangeres boeken of inhuren

Daarnaast staat Nathalie wekelijks op het podium in zowel binnen- als buitenland.
Haar zinderende buhne shows zijn inmiddels uitgegroeid tot een ware ‘must have’ op ieder (bedrijfs)feest en evenement.

Een podiumbeest in hart en nieren die met haar ongekende stemgeluid en aanstekelijke energie met recht de ‘Diva of Soul & Disco’ mag worden genoemd….

Bekend van Idols

Bekend van Idols wist Nathalie wekelijks de kijkers te boeien.
Van ‘Proud Mary’ van Ike en Tina Turner tot ‘Stayin’ Alive’ van The Bee Gees: bij elk nummer gaat het dak eraf. Jerney Kaagman noemde haar een ‘buhnebeest’, terwijl Gordon haar vergelijkt met Jocelyn Brown, Tina Turner en Beyoncé (Nathalies grote voorbeeld).

Uiteindelijk wordt Nathalie in een zinderende finale tweede. Niettemin sleept ze een contract bij Sony BMG in de wacht. Direct na Idols volgt er een heftige tour.
In vier maanden tijd levert ze meer dan 150 vurige shows af. Nathalie levert op dit moment ook haar eerste single af, ‘I Won’t Forget’.

Energieke optredens vol power!

Maar ook in Nederland is Nathalie uitgegroeid tot een vaste waarde in de muziekindustrie. Haar talloze TV optredens en inmiddels duizenden live shows in het land hebben ervoor gezorgd dat Nathalie tot één van de meest geboekte zangeressen van ons land behoort.

Nathalie Makoma boek je voor scherpste gage

Haar optredens zijn energiek en vol power, en in combinatie met haar imponerende voorkomen en immense haardos (haar onlosmakelijke handelsmerk) een garantie voor een half uurtje muzikaal vuurwerk !

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nathalie Makoma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties