0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
William Smulders

Biografie William Smulders

William Smulders zingt en speelt gitaar.
Zijn voornamelijk engelstalige repertoire varieert van lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek tot bekende evergreens, hits van de fifties tot de eighties en rock ‘n roll klassiekers.

Allround repertoire met hits uit de jaren 50 tot nu

William is te boeken in diverse setups.
Afhankelijk van uw budget en uw wensen kan dat zijn als solo-artiest, maar ook als duo, trio of band, begeleid door een bassist, drummer en/of saxofonist.
Speciaal is ook de samenwerking met Lieke Grey, een duo dat uitblinkt in vocale veelzijdigheid steunend op William’s virtuoze gitaarspel.

Diverse muzikale mogelijkheden

Door zijn brede, veelzijdige repertoire is hij een verrijking voor elke gelegenheid. Zo speelt hij betoverende Spaanse instrumentale stukken en toegankelijke jazz. Maar ook swingende evergreens of herkenbare liedjes uit de 50-er tot 80-er jaren.
Zijn stijlvolle voorkomen maakt het geheel helemaal af. Met William haalt u ervaring, betrouwbaarheid en klasse in huis.

zangers tegen scherp tarief boeken

Wilt u William Smulders met Lieke Grey, als LiveDuo bekijken, Klik dan hier.
Wilt u William Smulders met band bekijken, klik dan hier.
William Smulders is ook te boeken als Around the Jukebox welke ook aanwezig is en waarop de instrumenten zijn aangesloten. Leuke act!
Voor een 50’s / fifties feest adviseren we jou William And The Handjives.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je William Smulders boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties