0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dickens Orgelman

Biografie Dickens Orgelman

De Dickens Orgelman is een prachtige akoestische en mobiele act.

De Draaiorgelspeler, gehuld in een mooi kostuum uit de tijd van Scrooge en Marley, de bekende figuren uit het Dickens verhaal, speelt de mooiste kerstliedjes op een schitterend handgedraaid orgeltje.

Livemuziek voor kerst boeken of inhuren

Het Dickens orgeltje brengt een gezellige sfeer, vooral bij evenementen waar al veel kerstmannen rondlopen. De Dickens orgelspeler is een lust voor het oog en brengt gemoedelijke gezelligheid met humor en een kwinkslag!

Orgelman in Dickens stijl voor scherpste gage boeken

Deze act is multi-inzetbaar en past zich overal gemakkelijk aan. Niet voor niets is het een veelgevraagde act bij Winkelcentra / Kerstacties / Kerstborrels / Uitdelen van de kerstpakketten / Ontsteken van de kerstverlichting enz.

“Het mooiste Dickens orgeltje van ons land” (Telegraaf Reiskrant 16/11/2013)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dickens Orgelman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties