0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Cowpokes

Biografie The Cowpokes

The Cowpokes zijn een trio die Bluegrass en Folk op de ouderwetse wijze spelen. Een geweldige band voor wie vrolijke, eerlijke, ouderwetse Amerikaanse muziek wil. Akoestisch of versterkt, binnen of buiten!

Country en folk muziek boeken of inhuren

Dit trio zul je niet betrappen op gebeuk op een drumstel of gitaar. Wél vingervlugge banjo-, gitaar- en mandolinewerk. De meerstemmige zang maakt het setje helemala compleet.

coverbands boek je simpel bij Burolivemuziek.nl

Charly Jansen, Edwin Hekert en Peter Noppen spelen al tientallen jaren dit soort muziek. Op traditionele Amerikaanse wijze gebrachte Folk, Country-Blues, Old time Country en Bluegrass.

Country band boeken of inhuren

Charly Jansen heeft zelf jaren in de VS gewoond en heeft de sound helemaal eigen gemaakt. Deze heren zorgen voor het juiste geluid en sound.

The Cowpokes boeken voor scherpste gage

Heerlijke muziek voor op de veranda, lekker genieten in een muziekcafé of bij de bbq. Kunnen zowel versterkt als onversterkt (akoestisch) spelen. Waar je maar wilt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Cowpokes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties