0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Troubadour Ricco

Biografie Troubadour Ricco

Troubadour Ricco is een flexibele zanger/gitarist die het publiek centraal stelt. Ricco speelt als ruim 30 jaar traditionele Mariachi, Italiaanse liederen en nog veel meer.

Spaanse troubadour boeken

Ricco is een entertainer die zich op ieder denkbare situatie kan aanpassen. Zowel als solo artiest als in verschillende formaties zorgt Ricco voor vrolijke muziek in diverse stijlen en voor de meeste uiteenlopende gelegenheden.

zanger entertainer

Spontaan, vrolijk, interactief, feestelijk en muzikaal entertainment van hoge kwaliteit.
Ricco werkt met een batterijversterker met headset of met een vaste geluidsset. Multi inzetbaar dus.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Troubadour Ricco boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties