0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sue Moreno

Biografie Sue Moreno

Formeerde haar eerste band op haar 15e, afgeronde conservatorium opleiding en muzikale training  in Amerika en Nederland. Dan mag je spreken van een zeer ervaren zangeres die in heel wat talentenjachten haar opwachting maakte en vaak met resultaat.

jazz zangeres boeken

Sue Moreno is een Multi talent. Naast zangeres is deze prachtige vrouw actrice, danseres en model. Bracht in 2005 haar eerste solo album uit door jazz geïnspireerde muziek.

jazz muziek tegen scherpste prijs

Een one of a kind performer. Met haar sterke persoonlijkheid, appearance, vocale kwaliteiten en unieke show concept brengt zij je terug naar de roots of swinging jazz, latin en de romantic glamorous 40’s en 50’s.

breed inzetbaar

Met haar stem die je doet denken aan de beste zangers en moviestars uit de vroege Hollywood jaren heeft Sue Moreno opgetreden in heel Europa, Scandinavië en Amerika en werkte samen met vele Internationale legends en artiesten.

zangeres jazz

Wil je de sound van Swing, classic jazz, crooners, American Songbook, Bossa, sophisticated music, Latin, Vintage lounge & pop en nightclubb jazz? Dan is Sue Moreno jouw vrouw…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sue Moreno boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties