0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Joeri Plaizier

Biografie Joeri Plaizier

‘Hartslag’ is de nieuwe track van de upcomming zanger Joeri Plaizier en deze fantastische cover van een lied van Ruth Jacott slaat in als een bom.

Zanger boeken of inhuren

Joeri is al geruime tijd actief in de muziek. Afgelopen jaar was hij actief als huiszanger van café Bolle Jan in Amsterdam, waarna hij de overstap maakte naar café La Bastille in Amsterdam.

Café Bolle Jan

Joeri werd de eerste Brabander die La Bastille aan het Thorbeckeplein in Amsterdam bestormde.
Hier heeft hij iedere donderdag zijn eigen avond waar hij gastartiesten ontvangt als: John West, Wesley Klein, Mike Peterson en Danny Nicolay.

Joeri Plaizier boeken voor scherpste gage

Joeri Plaizier is fulltime bezig met de muziek en heeft een vaste groep professionals om zich heen waaronder Sjors van den Eerenbeemt, die de band van Jeroen van der Boom leidt.

Platenmaatschappij

Daarnaast zit hij bij platenmaatschappij T-Rec welke onderdeel is van Dino Music, waar bekende zangers als André Hazes jr., Wolter Kroes, Frans Duijts en Jeroen van der Boom onder contract staan. Plaizier krijgt veel vrijheid van T-Rec.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Joeri Plaizier boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties