0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jody Bernal

Biografie Jody Bernal

Jody Bernal werd geboren in Bogota op 12 november 1981 en had in 2000 een waanzinnige zomerhit met het Spaanstalige nummer Que Si Que No.
Het origineel kwam van een Argentijnse groep, El Simbolo genaamd.

Bestverkochte single ooit

Jody groeide vanaf zijn 6e maand op in Delft, waar hij lid werd van een jongenskoor. Er is op YouTube een filmpje waarop Jody met het jongenskoor de Buddy’s te zien is bij Bassie en Adriaan.

zangers boeken of inhuren

Jody Bernal schreef een eigen versie van het nummer van El Simbolo en bracht dit ten gehoren in het televisieprogramma Your Big Break dat gepresenteerd werd door Fabienne de Vries. Hij verloor de talentenjacht in de finale, maar het nummer werd een groot succes.

Jody Bernal boeken voor scherp gage

Het was toen 15 weken lang de bestverkochte single; een record dat tot op de dag van vandaag niet gebroken is. Tegelijk komt ook zijn tweede single in de hitlijsten en bereikt die single ook een gouden status.

Verder vertolkte Jody de rol van Joe in de musical Fame en deed hij mee aan diverse televisieprogrammas waaronder Sterren springen en de Nationale IQ quiz.

Jody Bernal doet alleen nog DJ sets van 1 x 60 min. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jody Bernal boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties