0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Jody Bernal

Biografie Jody Bernal

Jody Bernal werd geboren in Bogota op 12 november 1981 en had in 2000 een waanzinnige zomerhit met het Spaanstalige nummer Que Si Que No.
Het origineel kwam van een Argentijnse groep, El Simbolo genaamd.

Bestverkochte single ooit

Jody groeide vanaf zijn 6e maand op in Delft, waar hij lid werd van een jongenskoor. Er is op YouTube een filmpje waarop Jody met het jongenskoor de Buddy’s te zien is bij Bassie en Adriaan.

zangers boeken of inhuren

Jody Bernal schreef een eigen versie van het nummer van El Simbolo en bracht dit ten gehoren in het televisieprogramma Your Big Break dat gepresenteerd werd door Fabienne de Vries. Hij verloor de talentenjacht in de finale, maar het nummer werd een groot succes.

Jody Bernal boeken voor scherp gage

Het was toen 15 weken lang de bestverkochte single; een record dat tot op de dag van vandaag niet gebroken is. Tegelijk komt ook zijn tweede single in de hitlijsten en bereikt die single ook een gouden status.

Verder vertolkte Jody de rol van Joe in de musical Fame en deed hij mee aan diverse televisieprogrammas waaronder Sterren springen en de Nationale IQ quiz.

Jody Bernal doet alleen nog DJ sets van 1 x 60 min. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jody Bernal boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie