0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jeffrey Schenk

Biografie Jeffrey Schenk

Geboren op 24 oktober 1981 op het mooie Vancouver Island aan de westkust van Canada waarna hij de eerste drie jaar van zijn leven doorbrengt in de hoofdstad Victoria. Dertien jaar hebben Jeffrey’s ouders Johan en Tini in Canada gewoond, waar ook zus Sharon is geboren.

Geboren in Canada

Maar in de zomer van 1985 besluit de familie Schenk terug te keren naar Nederland en gaat Jeffrey wonen in Wormer. Maar de eerste periode is zwaar omdat hij geen woord Nederlands spreekt.

Via talentenjachten en optredens tussen de schuifdeuren beland Jeffrey uiteindelijk in het beroemdste cafe van Amsterdam., café Bolle jan, waar hij avond aan avond de aanwezige gasten vermaakt met zijn opzwepende muziek/liedjes.

Bloed Zweet en Tranen finale

Tussen 2001 en 2009 brengt Jeffrey diverse singles uit (Zolang jij maar bij me bent, Who can tell me, Met jou, Ik wil een zoen, Ik hou van jou), en zingt in 2004 het duet Voorbij met zijn grote held, Paul de Leeuw. Natuurlijk begeleid door diens pianist Cor Bakker. De samenwerking met Bakker klikt en samen staan ze in 2011 onder de titel Jeffrey Schenk & Cor Bakker en Orkest Live in Concert in de uitverkochte schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

In 2013 doet Jeffrey mee aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij de halve finale weet te bereiken.

Jeffrey is een enthousiaste zanger met een jarenlange ervaring en dit maakt hem tot een veelgevraagd en succesvol artiest.
En elk feest is echt geslaagd na een optreden van Jeffrey !

Meer Bloed Zweet en tranen zangers zijn o.a;
Dario
Frank van Etten
Pascal Redeker
John West

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jeffrey Schenk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties