0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dana Winner

Biografie Dana Winner

Dana Winner is toch wel één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière van meer dan 25 jaar en verkocht daarin al ruim twee miljoen albums en timmert nog steeds hard aan de weg.

Zangeres boeken of inhuren

Het overtuigende bewijs van Dana’s bloeiende carrière; tientallen gouden en platina onderscheidingen, verschillende nummer 1 hits zoals “Westenwind” en “Zeven regenbogen”.  Dana is de meest gedraaide artieste op de Duitse radio en scoort een nummer 1 hit met haar liedje “wenn du lachst”.

In een mum van tijd uitverkocht

Waar ter wereld ze ook optreedt, de liveoptredens van Dana en haar band  zijn in een mum van tijd uitverkocht en ze treedt op in grote zalen.

Dana Winner boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dana Winner boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties