0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Menno Aben

Biografie Menno Aben

Zanger Menno Aben is geboren op 24 februari 2000 in Leiderdorp en groeit op in Alphen aan de Rijn, waar hij nog steeds woont. Hij meldde zich in 2018 aan bij The Voice Of Holland en hij kwam moeiteloos door de eerste ronden.

Hollandse zanger boeken of inhuren

Alle vier stoelen draaiden unaniem voor hem om. Hij overleefde ook nog eens de knock-out en drie live shows. Menno mocht zich uiteindelijk prijzen met een vierde plek. Ook heeft hij dit jaar meegedaan aan het televisieprogramma We Want More en heeft het tot de halve finale weten te schoppen.

Boek een zanger

Sinds augustus 2020 is Menno de vaste waarde geworden in café Bolle Jan van Natasja Froger, de zus van René Froger. Hier vervangt hij Danny Froger die eerder aangaf te stoppen met de avonden in het bekendste café van Nederland.

Menno Aben boeken voor scherpste gage

In oktober 2020 komt zijn nieuwste single uit. Een nummer dat geschreven is door de vaste schrijver van Tino Martin.  Menno schrijft overigens zelf ook nummers.  Hij heeft zelfs een eigen studio waar hij de nummers uitwerkt en inzingt.

In 2020 deed Menno mee met We want more.

Hier vind je meer zangers die meegedaan hebben aan de voice of holland

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Menno Aben boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties