0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Maan
  • Info
  • Repertoire

Biografie Maan

Maan is de winnaar van The Voice of Holland 2016. De 18-jarige zangeres uit het kamp van coach Marco Borsato werd tijdens de live finale tot winnares uitgeroepen.

TVOH artiesten boeken of inhuren

De Bergense schone versloeg op 29 januari in de finale van de talentenjacht The Voice of Holland onder andere de Noord-Hollanders Jennie Lena en Brace.

Winnares The Voice Of Holland

De jonge zangeres imponeerde met het nummer Halo van Beyoncé en zong samen met Borsato een vlijmscherp duet. Marco, die Maan omschrijft als een ontluikende bloem, over dat laatste: ,,Ze is een volwaardige duetpartner en nu al een ster.” Miss Montreal prees haar stabiliteit: ,,Je bent altijd zo lekker chill.”

Bekende zangers en zangeressen boeken

Na haar monsterhit met Ronnie Flex lanceert Maan vandaag haar nieuwe single, genaamd ‘Spijt‘. De samenwerking met Jonna Fraser is geproduceerd door o.a. Anouk en is de voorloper van een EP die later dit jaar verschijnt.

Showfact

Haar show bestaat uiteraard uit haar eigen hit ‘Perfect World’, hoogtepunten uit The voice of Holland en uptempo Top 40 hits.

Andere Voice of Holland artiesten zijn o.a.
Brace
Shirma Rouse
Johannes Rypma
Jennifer Ewbank

eigen nummers
Uptempop covers van bekende Artiesten

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Maan boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties