0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Maan

Biografie Maan

Maan is de winnaar van The Voice of Holland 2016. De 18-jarige zangeres uit het kamp van coach Marco Borsato werd tijdens de live finale tot winnares uitgeroepen.
De Bergense schone versloeg op 29 januari in de finale van de talentenjacht The Voice of Holland onder andere de Noord-Hollanders Jennie Lena en Brace.

Winnares The Voice Of Holland

De jonge zangeres imponeerde met het nummer Halo van Beyoncé en zong samen met Borsato een vlijmscherp duet. Marco, die Maan omschrijft als een ontluikende bloem, over dat laatste: ,,Ze is een volwaardige duetpartner en nu al een ster.” Miss Montreal prees haar stabiliteit: ,,Je bent altijd zo lekker chill.”

Rapster

Mooie Maan, die in het Noord-Hollandse Bergen woont, schreef deen paar jaar geleden een rap met haar vriendinnen. Voice-coach Ali B. wist daarvan en vroeg de protégé van collega Marco Borsato haar rapkunsten te vertonen op de afterparty na de finale afgelopen vrijdag. Op de radio bij Edwin Evers deed ze het nog eens dunnetjes over.

Showfact

Haar show bestaat uiteraard uit haar eigen hit ‘Perfect World’, hoogtepunten uit The voice of Holland en uptempo Top 40 hits.

Andere Voice of Holland artiesten zijn o.a.
Brace
Shirma Rouse
Johannes Rypma
Jennifer Ewbank

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Maan boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties