0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Snelle

Biografie Snelle

Snelle alias Lars Bos is op 3 oktober 1995 in Gorssel geboren. Hij werd geboren met een hazelip en werd hierom vroeger veel gepest. Zijn nummer reünie is gedeeltelijk autobiografisch en gaat over pestgedrag.

Urban en rappers boeken of inhuren

Na zijn opleiding op de Herman Brood academie gaat het snel met hem. Eind februari 2019 kreeg hij een gouden plaat en in april 2019 een platina plaat voor Scars. Samen met Frenna maakte hij het nummer Plankgas en ontvang daarvoor ook de planina plaat.

Boek een rapper

In september 2019 bereikte de plaat Reünie de eerste positie in de Nederlandse top 40 en gaat hij keihard door. Maar Lars blijft bovenal een nuchtere jongen. Zijn (dorpse) vriendengroep blijft belangrijk voor hem. Hij is omringd door mensen die soortgelijk grootgebracht zijn en allemaal affiniteit hebben met het creatieve.

Snelle boeken voor scherpste gage

In 2020 ging Snelle door met hits scoren. Zijn eerste uitgebrachte single, Smoorverliefd, was een samenwerking met verzekeringsmaatschappij Interpolis. De track waarschuwt voor de gevaren van bellen op de fiets.

Ook deze track behaalt de eerste plaats in de Nederlandse top 40.

Fotocredit: Wouter van de Linde

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Snelle boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties