0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Otto Orgel

Biografie Otto Orgel

Campingduits

Bekende Nederlandstalige meezingers vertaald naar het meest krakkemikkige Duits dat ooit uit een mannenmond te horen was; een nieuw cultureel fenomeen of amusante kolder?
De meningen lopen bij aanvang van een optreden van Otto Orgel altijd sterk uiteen. En achteraf trouwens ook.

Hilarisch

Zeker is wel dat het iedere keer weer slechts een kwestie van tijd is tot het fronsen der wenkbrauwen omslaat in massale hilariteit, waarna daverende lachsalvo’s en tranen in de ogen niet meer te stuiten zijn.

Alles voor het publiek!

Van z’n opkomt in authentieke Tiroler kleding tot de droge humor en z’n kromme Duitse versies van Nederlandstalige ‘klassiekers’: Otto Orgel is een unieke artiest. ‘Es sind die kleine Sachen die es machen’ heet het, vrij naar Saskia & Serge. Maar ook het grote gebaar krijgt ruim baan: alles om zijn z’n publiek te betrekken in zijn ludiek show.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Otto Orgel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties