0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Martin van der Starre

Biografie Martin van der Starre

Zanger Martin van der Starre, ofwel Vanderstarre is een fantastische zanger die geboren en getogen is in Den Haag.

Bekende zanger boeken

Begonnen op de middelbare school met zingen in bands om paar jaar later zijn studie Nederlandse taal- en letterkunde in te ruilen voor het fulltime muzikanten leven. Sindsdien mag hij zich professioneel zanger noemen en leeft hij van de muziek.

Edwin Evers band

Naast leadzanger van vele coverbands waaronder jeWelste en de Edwin Evers Band speelde Martin een aantal grote rollen in landelijke musicalproducties. Zo speelde hij de rol van Judas in ‘Jesus Christ Superstar’, waarvoor hij een John Kraaijkamp Musical Award-nominatie ontving voor Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Productie.

Martin van der Starre boeken

Samen met o.a. Frank Lammers had hij een rol in ‘Route 66’ en speelde hij een grote rol in de Queen-musical ‘We Will Rock You’ in Nederland en Belgiê.

Zanger boeken voor scherp gage

Martin was en is te zien als leadzanger van de ‘I Luv Holland Band’ bij het populaire spelprogramma ‘Ik Hou van Holland’ op RTL 4 en in de zomer van 2008 scoorde hij samen met Edwin Evers als ‘KidB’ een top 3-hit met ‘Una Paloma Blanca Heel de Zomer Lang’.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Martin van der Starre boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties