0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Cocojr.

Biografie Cocojr.

Cocojr. vroeger genaamd Kid Coco, is een pseudoniem van Marc Diericx die geboren is op 11-11-1964 in Gent en vooral bekend werd als de zanger van de populaire Belgische popgroep The Dinky Toys welke in de jaren 90 zeer populair waren.

Bekende vlaamse zanger

Van 1991 tot 1995 was hij de zanger van The Dinky Toys en had hij hits als I can’t keep my hands off you en Declaración de amor.  In 1997 volgde een comeback van de band.

zangers boeken voor scherp tarief

Marc begon zijn carrière als (p)resident DJ van de legendarische Gentse discotheek ‘Cirque Central’, ongetwijfeld een van de meest funky danstenten die de stad ooit heeft gekend, en vaste stek voor ‘le beau monde artistique’.

Good Vibes met Cocojr.

Coco trok daarna vooral de live-kaart met zijn partyband The All Stars, speelde reggae met Vibes Alive & de Dub’ieuze Decibelgen, jazz met Jazzrowski en een combinatie van DJ en live met Truephonic.

livemuziek boek je bij burolivemuziek.nl

Momenteel maakt hij tevens het mooie weer naast o.a. de Bokken broers (MFT) bij The Kings of Pop.

Ondanks het feit dat hij al in meer dan een decennium geen plaat meer heeft uitgebracht, is hij nog steeds een publieklieveling met een live-reputatie die staat als een huis.

Zanger uit België

Cocojr. is een notoir podiumbeest, een top-entertainer die met onweerstaanbare verleidingstrucks en wisecracks een publiek moeiteloos weet in  te palmen. Een altijd enthousiast en overtuigend zanger/rapper, gezegend met een uniek, gepatineerd stemgeluid.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cocojr. boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties