0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Desray

Biografie Desray

Desray, is de artiestennaam van Désirée Manders, geboren in Den Haag op 28 oktober 1969 en is bekend als leadzangeres van de Nederlandse eurodancegroep 2 Brothers on the 4th Floor.
Naast deze groep is Desray ook solo zangeres.

2 Brothers on the 4th Floor

Als zangeres van deze internationale groep werkt Desray sinds 2013 ook aan een solo carriere.
Na 25 jaar op alle denkbare podia van de hele wereld te hebben gestaan weet Desray inmiddels precies wat ze wil en is ze uitgegroeid tot een volwassen, stoere en integere vrouw vol met passie die positief in het leven staat.

Solo zangeres boeken of inhuren

In 1988 vertolke Desiree in de soundmixshow van Hennie Huisman het nummer “They don’t play our lovesong” van Anita Meyer. Na overwinning wist ze hiermee de finale te behalen waar ze vervolgens derde werd en vervolgens die avond de telefoonlijnen plat wist te leggen.

Bekende zangers en zangeressen boeken

Zij vormt met rapper D-Rock (René Philips) het gezicht van de Nederlandse eurodancegroep 2 Brothers on the 4th Floor. De groep scoorde wereldwijd hits waaronder Never Alone, Dreams, Come Take My Hand en One Day.

Desray boek je voor scherpste gage

Daarnaast trad ze ook samen op met Anita Doth van 2 Unlimited en Linda Estelle van T-Spoon onder de naam Diva’s of Dance.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Desray boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties