0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
2 Unlimited

Biografie 2 Unlimited

2 Unlimited zijn een waanzinnig populair 90’s duo en was de eerste groep die housemuziek op echte grote schaal tot een internationaal commercieel succes wist te maken en was een project van de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde en brak het eerst door in Engeland.

90’s revival act

De formule van een mannelijke rapper en een zangeres, met gemakkelijk in het oor liggende melodieën en stevige dance-ritmes (ook wel eurodance genoemd), heeft de popmuziek in de jaren 90 gedomineerd.

Bekende act boeken voor scherp gage

2 Unlimited toerde wereldwijd en scoorde wereldwijd opeenvolgende top 10- en nummer 1-hits in vele landen, waaronder Australië, Japan en Zuid-Afrika.
Het eerste album, dat Get Ready! heette en uitgebracht werd in 1991, werd een groot succes met 2,6 miljoen verkochte exemplaren.

2 Unlimited boeken voor scherpste gage

In Groot-Brittannië wisten ze met zowel Get Ready For This, Twilight Zone en Workaholic meteen in de top 10 van de UK Top 40 binnen te komen. Ook de vierde single van het album, The Magic Friend, wist in Groot-Brittannië te stijgen tot nummer 11.
Twilight Zone werd in de Verenigde Staten een eerste hit.

Grootste hit  No Limit

In januari 1993 verscheen hun grootste hit No limit, van het album No Limits!. Zowel single als album kwamen op nummer 1 terecht in Groot-Brittannië en waren daarmee de eerste Nederlandse act die daarin slaagde.

90’s act boeken

Dit nummer zou uiteindelijk de nummer 1-positie in 35 landen bereiken en werd platina in onder meer Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland. In Engeland alleen al werd de single meer dan een half miljoen keer verkocht. Ook de singles Tribal Dance, Faces, Maximum Overdrive en Let The Beat Control Your Body stegen in diverse landen naar de top van de hitlijsten. Het album ging 3 miljoen keer over de toonbank en zou het succesvolste album van de groep worden. Op de MIDEM-conventie kreeg de groep 80 maal goud en platina uit 26 verschillende landen.

In 1996 verlieten Ray en Anita de groep maar in 2012 werd weer samen opgetreden op met name 90’s en 00’s feesten. Sinds 2015 vormen Ray en Kim de bekendste 90’s act.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 2 Unlimited boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties