0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Trammps

Biografie The Trammps

De bekende discoformatie “The Trammps” heeft heel Nederland al veroverd vanaf eind jaren zeventig. Het grote succes belandde ook in buurland België en USA. Af en toe een reisje naar het Verre oosten werd ook gewaardeerd en zeker uitgevoerd!

Boeken!

Bij Burolivemuziek kunt u  The Trammps boeken, het succes in nederland houd aan voor de discoformatie en zal de toekomst in ook zeker blijven gebeuren. Ze vliegen voor u graag over naar Europa!  Want dat retourtje USA-Europa is goed te doen voor hen.

Van oorsprong

Oorspronkelijk waren The Trammps een samengestelde muziekgroep.

Discografie

Wie kent de nummers niet? Voor u een paar bekende hits en uitblinkers op een rijtje!
Deze kunt u toch niet missen?
• Disco Inferno
• Are You Ready
• Shout
• Where Were You When The Lights Went Out In New York City
• Hooked For Life

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Trammps boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties