0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Totally Spice (Spice Girls Tribute)

Biografie Totally Spice (Spice Girls Tribute)

Totally Spice (Spice Girls Tribute) is één van de Internationaal bekendste en beste tribute van de Spice Girls. Van 1996 tot 2001 de bestverkopende meidengroep aller tijden met meer dan 45 miljoen verkochte albums en ruim 30 miljoen singles.

Tributebands en tribute artiesten boeken

In 2012 traden de Spice Girls nog een keer op ter ter gelegenheid van de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Maar met deze tribute kun je veel vaker genieten van de jaren 90 hits van deze meiden.

bands en artiesten boeken

Totally Spice (Spice Girls Tribute) is een tribute uit NL en wat voor eentje. De lead- en meerstemmige zang is 100% live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt.

boek simpel online tribute artiesten

Uiteraard komen in de show van ruim 30 minuten alle grote hits van de Spice Girls voorbij. “Wannabe”, “Who Do You Think You Are”, “Say You’ll Be There”etc.

Totally Spice (Spice Girls Tribute) boeken voor scherp gage

Met deze act haal je een populaire ’90’s act’ in huis met een fantastische podiumperformance van 5 super ervaren en enthousiaste zangeressen.

Meer tributebands en tribute artiesten (klik op de link)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Totally Spice (Spice Girls Tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties