0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
5ive

Biografie 5ive

5ive (later bekend als Five) is een Britse Boyband opgericht in 1997 die eind jaren negentig een behoorlijk aantal pop hits hadden met succes in Europa en Australié.
De vijf leden waren Scott Robinson, Ritchie Neville, Jason ‘J’ Brown, Abs Breen en Sean Conlon.

Het begin van 5ive (five)

In 1997 werd middels een advertentie gezocht naar jonge zangers en dansers middels een auditie voor een boyband.
De groep zou een wat “stoerder” imago moeten hebben dan eerdere jongensgroepen. Bob en Chris Herbert, de twee mannen die al eerder de Spice Girls hadden geformeerd, dachten dat het tijd was voor een mannelijke groep. 3000 man werden uiteindelijk teruggebracht tot vijf.

Everybody get up

Hun eerste single, Slam dunk (da funk), werd in november 1997 uitgebracht. De groep bleef hierna nog vele andere hitsingles uitbrengen en bovendien verschenen er nog drie albums. Ze behaalden in Engeland drie nummer 1-hits. Hun aantal verkochte cd’s wereldwijd wordt tussen de 15 en 20 miljoen geschat. Hoewel er een poging werd gewaagd om door te breken in Amerika, had 5ive slechts één top 10-hit met When the lights go out.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 5ive boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties