0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Lasgo

Biografie Lasgo

Met een fantastisch nieuwe zangeres, Nikki Born, is de formatie van de 90’s act Lasgo weer helemaal compleet.

Nikki mag zich al meteen opmaken om in de nieuwe bezetting internationaal te gaan touren en ook de eerste single met haar als zangeres komt er heel snel aan.

Boek een artiest uit de jaren 90

Met hits zoals ‘Something’, ‘Alone’, ‘Surrender’, ‘Pray’ en ‘Gone’, behoort de Belgische danceformatie van producer Peter Luts al ruim twee decennia tot de absolute top van de internationale dancescene.

Dance act boeken

De naam verwijst naar de Schotse stad Glasgow en komt voort uit Dave McCullens fascinatie voor Schotland.

90’s acts boeken voor scherpste gage

Lasgo scoorde in 2001 een grote hit met de eerste single, Something.
Het behaalde hoge posities in de hitlijsten, kreeg goud en werd zelfs een van de meest gedraaide nummers van 2001 in de VS.
In Engeland stond de single wekenlang in de top 10, wat uitzonderlijk is voor een dancenummer.

Opvolger van de hitsingle Something was Alone en die deed het beter in Belgie dan Nederland.
Het eerste album, Some Things, werd tegelijk uitgebracht met Alone. Op dit album staan naast dancenummers ook tragere nummers, wat toen niet gebruikelijk was voor dancegroepen.

Lasgo boeken of inhuren

Ook in 2003 opende Lasgo, samen met Milk Inc. en Sylver, de TMF Awards met een eigen vertolking van Insomnia, oorspronkelijk van de groep Faithless. De act was zo populair dat TMF het nummer uitriep tot Superclip.

Met frontvrouw Nikki, een pompende nieuwe show en nieuwe muziek in de pijplijn, is de act weer helemaal klaar om een nieuw hoofdstuk van hun onwaarschijnlijke succesverhaal te schrijven!

Bekijk hier andere 90’s acts

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lasgo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie