0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lasgo

Biografie Lasgo

De originele bezetting van Lasgo bestond uit producers Peter Luts, Dave McCullen en zangeres Evi Goffin.
De naam Lasgo verwijst naar de Schotse stad Glasgow en komt voort uit Dave McCullens fascinatie voor Schotland.

In mei 2008 stopte Evi met Lasgo en er moest gezocht worden naar een nieuwe zangeres. Na een zoektocht in het programma Let’s Go Lasgo werd een nieuwe zangeres gevonden in Jelle van Dael.

90’s acts boeken voor scherpste gage

Lasgo scoorde in 2001 een grote hit met de eerste single, Something.
Het behaalde hoge posities in de hitlijsten, kreeg goud en werd zelfs een van de meest gedraaide nummers van 2001 in de VS.
In Engeland stond de single wekenlang in de top 10, wat uitzonderlijk is voor een dancenummer.

Opvolger van de hitsingle Something was Alone en die deed het beter in Belgie dan Nederland.
Het eerste album, Some Things, werd tegelijk uitgebracht met Alone. Op dit album staan naast dancenummers ook tragere nummers, wat toen niet gebruikelijk was voor dancegroepen.

Lasgo boeken of inhuren

Ook in 2003 opende Lasgo, samen met Milk Inc. en Sylver, de TMF Awards met een eigen vertolking van Insomnia, oorspronkelijk van de groep Faithless. De act was zo populair dat TMF het nummer uitriep tot Superclip.

In 2004 won Lasgo een EBBA. De European Border Breakers Awards zijn prijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan tien jonge veelbelovende Europese artiesten die het jaar ervoor succesvol buiten de eigen landsgrenzen debuteerden.

Lasgo staat nog steeds garant voor een waanzinnige podiumact met 00’s hits

Bekijk hier andere 90’s acts

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lasgo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties